Over ons

Flexibel, jong en tóch ervaren. Dat klinkt als de ideale werknemer, maar het gaat over ons. BR Personeelsdiensten werd in 2021 opgericht, maar onze basis is een ervaring van dertien jaar. BR Personeelsdiensten heeft een goed netwerk, een scherp inschattingsvermogen van wat mensen kunnen, maar vooral: een persoonlijke aanpak. BR Personeelsdiensten luistert naar jouw verhaal. Juist omdat we dat doen, kunnen we je goed aan een baan helpen.

Opgericht in Alkmaar

Onze thuisbasis is Alkmaar. Daar zijn we in 2021 opgericht en daar hebben we veel van onze ervaring opgedaan. Alkmaar is groot en klein tegelijk, er is volop bedrijvigheid en tegelijk zijn de lijntjes er lekker kort. Zo’n netwerk hebben we inmiddels ook in andere Noord-Hollandse steden. BR Personeelsdiensten vindt het belangrijk om lokaal te werken, zo kunnen we snel ter plaatse zijn als dat nodig is. Noord-Holland is om die reden ons werkgebied. Daar kunnen we schakelen zoals we dat willen, daar hebben we ons netwerk.

Groot en klein tegelijk, dat kenmerkt ook BR Personeelsdiensten. Verwacht bij ons geen groot kantoor met allerlei verschillende bureautjes en vergaderzaaltjes. Bij BR Personeelsdiensten heb je meteen de persoon voor je die je hebben moet. We houden het graag laagdrempelig, dat werkt het beste – voor onszelf en ook voor jou. Wil je een eerste indruk krijgen? Bel ons!

Persoonlijk & vertrouwd

Wij luisteren wel. We willen weten wie je bent, wat je leuk vindt, wat je wil en kan en zou willen kunnen. Die persoonlijke benadering stelt ons in staat om een goede inschatting van jou als werknemer te maken. Onze opdrachtgevers weten dat ze op onze inschatting kunnen vertrouwen. Daar ontstaat de „klik” die jou een baan bezorgt. Eerst via ons, daarna misschien wel in vaste dienst bij onze opdrachtgever. Want dat is wel ons uitgangspunt: een vast contract voor jou. Zekerheid.

Persoonlijk en vertrouwd, daar doen we ons best voor. Het is wat BR Personeelsdiensten onderscheidt van andere bemiddelaars. Wij willen en kunnen onszelf zijn, jij mag dat ook. Je nieuwe werk begint met een goed gesprek. Vervolgens praten wij verder met de opdrachtgevers uit ons netwerk. We werken samen met Noord-Hollandse bedrijven in sectoren als de bouw, de techniek, de logistiek – maar ook met de Alkmaarse horeca hebben we een goede band.

BR Personeelsdiensten contact

Hoe bereik je ons? Dat kies je zelf. Op onze website kun je makkelijk je gegevens achterlaten, dan nemen we zelf contact met je op en kijken we verder. Je kunt ook een mailtje sturen of even bellen. Net wat voor jou het beste werkt, ons maakt het niet uit. Het gaat ons om jou!