Vacatures commercieel

COMMERCIEEL | Commerciële vacatures bij BR Personeelsdiensten

Snel schakelen, concrete resultaten boeken en doelen stellen voor vandaag en morgen. Dat is werken in de commerciële sector.

Ben je op zoek naar een baan in de commerciële sector? Bij BR Personeelsdiensten vind je een handig overzicht van actuele vacatures. Wij helpen jou aan een baan en we helpen werkgevers aan personeel. Wij zijn jouw zekerheid tijdens je zoektocht naar werk.

Commercieel werk

Commercieel werken, dat geeft voldoening. Met een succesvolle verkoop haal je geld binnen en van dat geld wordt uiteindelijk jouw loon betaald, en dat van je collega’s. Dat maakt een commerciële functie ook een verantwoordelijke functie. Commercieel succes is de basis van iedere onderneming. Bij commerciële functies kun je denken aan sales, acquisitie, marketing, klantenservice en gericht aankoopadvies voor gespecialiseerde bedrijven. Uiteraard is ook werk in de detailhandel typisch commercieel werk, maar bij BR Personeelsdiensten denken we in de eerste plaats aan een mooie baan in de bredere commerciële sector.

BR Personeelsdiensten weet voor jou de beste commerciële baantjes te vinden. Belangrijker: we weten ook voor welke mensen welke functies het meest geschikt zijn. Wat dat betreft zijn wij ook zelf een goede verkoper, we luisteren en we leggen verbanden. We vinden een baan die past als een goede jas. Commerciële talenten zijn vaak creatief, leergierig en communicatief sterk. Je groeit in je functie, daar krijg je bij BR Personeelsdiensten ook de tijd voor. Uiteindelijk maak jij voor jouw opdrachtgever dan het verschil. En dat maak je ook voor ons, voor jezelf. Dat is de kracht van commercieel werk.

Commerciële functies in Noord-Holland

Voor commerciële vacatures in Noord-Holland zijn wij jouw partij. BR Personeelsdiensten heeft een sterke binding met de eigen regio en in ons geval is dat Noord-Holland. Wij zitten in Alkmaar, midden in onze provincie, zo zijn we altijd snel ter plaatse. Want zo werken we het liefst: snel, persoonlijk, lokaal. Wij kennen veel Noord-Hollandse opdrachtgevers en horen het als eerste als hier interessante commerciële vacatures zijn.

Noord-Holland heeft iemand die op zoek is naar een commerciële uitdaging veel te bieden. Amsterdam heeft een zeer sterke en veelzijdige dienstensector en dat straalt ook af op Haarlem, Alkmaar en andere stedelijke centra. Daarnaast valt op dat Noord-Holland veel gespecialiseerde bedrijven heeft in de maak-industrie, de creatieve sector en de landbouw, van Zaanstad tot Enkhuizen, van de zeehavens tot aan de kaas. Bij al deze sectoren horen uitdagende en inhoudelijk interessante commerciële functies. Waar wil jij aan de slag?

Commercieel aan de slag met BR Personeelsdiensten

BR Personeelsdiensten maakt werk van jouw commerciële ambities. Wij willen je leren kennen, zodat we weten wat jouw talenten zijn. Op dat vertrouwen bouwen wij verder. Onze stijl is: samenwerken, samen werken. We staan voor je klaar, we denken met je mee – en we denken vooruit. Daar worden we allemaal beter van. We vinden voor jou een mooie commerciële baan en daar stoppen we niet, we blijven betrokken, dat is ons karakter. Werken voor BR Personeelsdiensten is werken aan je toekomst.

Schrijf je in voor een commerciële baan

Jij bent een commercieel talent, jij kunt snel schakelen – wij ook. Je inschrijven bij BR Personeelsdiensten is dan ook zo gebeurd. Laten we binnenkort afspreken en spijkers met koppen slaan, samen vinden we jouw nieuwe commerciële baan!