Vacatures vinden

Als je op zoek bent naar werk, dan kom je de naam BR Personeelsdiensten na verloop van tijd vanzelf tegen. We zijn één van de vele plekken op het internet waar je vacatures aantreft. Maar wij doen meer. Wij kijken niet alleen naar werk, wij kijken ook naar jou. Jouw verhaal willen we horen. Ons werk is jou begeleiden in je zoektocht naar werk. Door goed te luisteren en snel te schakelen vinden we de beste baan voor jou. BR Personeelsdiensten: jouw zekerheid in je zoektocht naar werk.

Vacatures eenvoudig op je scherm

De website van BR Personeelsdiensten biedt in de eerste plaats een handig, actueel overzicht van de vacatures in ons netwerk. Die vacatures kun je zelf ook weer filteren, zodat je datgene wat voor jou het interessantst is, meteen op je scherm hebt staan. Het werkt eenvoudig en dat is ook precies de bedoeling. We vinden het belangrijk om werk vinden laagdrempelig te houden. Een muisklik en daar zijn de vacatures – zo willen we het hebben.

Als je werkzoekende bent kun je regelmatig naar onze site terugkeren voor een nieuw vacature-overzicht. Op zich nog steeds eenvoudig, maar het kan nog eenvoudiger. Je kunt je bij ons inschrijven. Dan gaan we actief voor je op zoek naar werk dat goed aansluit op je ambities, je vaardigheden en op wat je zelf leuk vindt. Wij maken werk van jouw toekomstplannen. En we blijven betrokken, je werkt via ons en kan dus altijd op ons terugvallen. Wel zo prettig. En dus: laagdrempelig, eenvoudig. Dat is BR Personeelsdiensten.

Vacatures in Noord-Holland

BR Personeelsdiensten is actief in de provincie Noord-Holland. De vacatures die je vindt zijn dan ook vrijwel uitsluitend Noord-Hollandse vacatures. Een enkele keer zie je ook vacatures van bedrijven net over de provinciegrens, maar ook dan geldt: wij kijken naar werk in de regio. Onze manier van werken vereist dat ook, als je persoonlijk met je mensen om wilt blijven gaan – en dat wil BR Personeelsdiensten – dan moeten de lijnen kort zijn. Onze kracht is ons lokale netwerk.

Binnen Noord-Holland hebben we een goede regionale spreiding. Onze thuisbasis is Alkmaar en vanzelfsprekend vind je dan ook veel vacatures uit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en uit de omgeving. Maar ook in andere regio’s hebben we een hecht netwerk. Van Den Helder tot Hilversum, van Hoofddorp tot Enkhuizen: BR Personeelsdiensten weet waar er werk is. En steeds is onze opdracht dan: de vacature vinden die past bij jouw persoonlijke profiel.

Noord-Holland is een veelzijdige provincie, niet alleen als het gaat om het landschap en het contrast tussen de grote stad Amsterdam en de dunbevolkte Noordkop. Wat onze provincie op het vlak van vacatures veelzijdig maakt is dat er veel verschillend werk is. In de steden is er een grote dienstensector met veel kantoorbanen; er is ook een sterke creatieve sector. Maar ook het toerisme is in Noord-Holland zeer sterk. En daarnaast bestaat er dan een boeiende wereld van gespecialiseerde bedrijven met uitdagend werk in de logistiek, de productie en de techniek. Die veelzijdigheid van Noord-Holland zie je terug in de vacatures van BR Personeelsdiensten.

Schrijf je in voor actuele vacatures

Vacatures wil je niet missen, in elk geval niet als het gaat om vacatures die passen bij jouw profiel. Schrijf je daarom in bij BR Personeelsdiensten! Wij nemen dan snel contact met je op, zodat we vast kennis kunnen maken. Dat is het begin. Wij gaan graag voor jou aan de slag, zodat jij binnenkort weer lekker aan het werk kunt.