Wij regelen simpel en snel uw personeel

Bent u op zoek naar personeel? BR Personeelsdiensten staat klaar om u te helpen met het vinden naar de juiste match!

BR Personeelsdiensten is er voor werknemers, die we aan de beste baan helpen, maar tegelijk zijn we er ook voor werkgevers. Die helpen we aan het beste personeel. Met de werkgevers in ons werkgebied hebben we een goede verstandhouding, vaak is er sprake van een jarenlange samenwerking. Het sleutelwoord is vertrouwen, zowel in onze omgang met werknemers, als in onze samenwerking met werkgevers. Daar staat BR Personeelsdiensten voor.

Wat we voor werkgevers doen

Jij hebt werk, wij regelen er mensen voor. Goede mensen, die een goede plek verdienen. Dat is het uitgangspunt van onze werkwijze. BR Personeelsdiensten hecht aan een persoonlijke aanpak. Als werkgever kun je er dus ook van op aan dat we onze kandidaten persoonlijk gesproken hebben en dat we daarbij de goede vragen hebben gesteld. We weten met wie we werken en we weten waarom ze goed zijn.

BR Personeelsdiensten is:

  • laagdrempelig en transparant
  • eerlijk en snel
  • duidelijk en zorgvuldig

Wij willen al onze kandidaten werk geven dat goed bij ze past. Natuurlijk kijken we daarbij naar kennis en kunde, maar ook persoonlijke interesses vinden we interessant. Als werkgever zoek je immers in de eerste plaats naar talent, naar mensen waar groei in zit, waar je verder mee komt. BR Personeelsdiensten gaat graag met je in gesprek om je te helpen in je zoektocht naar betrouwbaar personeel.

BR Personeelsdiensten: sterk in Noord-Holland

Bij onze persoonlijke aanpak past ook een sterke lokale focus. We willen snel ter plaatse kunnen zijn, bij jou en bij onze kandidaten. Daarom richten we ons in de eerste plaats op onze eigen provincie, Noord-Holland. Vanuit onze thuisbasis Alkmaar bedienen we de verschillende economische regio’s in Noord-Holland, van Den Helder tot Hilversum en van Haarlem tot Enkhuizen. We kennen onze provincie, we weten wat er speelt en we hebben er ons netwerk. In het lokale zit een groot deel van ons succes.

Werken met BR Personeelsdiensten

Ben je een werkgever in Noord-Holland en werk je nog niet samen met BR Personeelsdiensten? Laten we dan op z’n minst een keer kennismaken. Als je binnenkort nieuw personeel zoekt, weet je dan wie je moet bellen. Wij willen de schakel zijn tussen de beste baas en de beste werknemer. We zijn dan ook meer dan benieuwd naar jouw verhaal!

Contact opnemen kan via de mail of door te telefoneren. We hebben ook een handig inschrijfformulier op onze website. Als we je gegevens hebben nemen we zelf contact met jou op.