Vacatures logistiek

LOGISTIEK | Banen in de logistiek bij BR Personeelsdiensten

Denken en doen, alles komt terecht daar waar het wezen moet. Efficiënt en overzichtelijk, je zorgt dat het vooruit gaat. Dat is werken in de logistiek.

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek? Bij BR Personeelsdiensten vind je een handig overzicht van actuele vacatures. Wij helpen jou aan een baan en we helpen werkgevers aan personeel. Wij zijn jouw zekerheid tijdens je zoektocht naar werk.

Logistiek werk: inzicht en overzicht

Logistiek, dat is meer dan transport, veel meer. Als iemand met ervaring in de logistiek weet je dat en waarschijnlijk weet je ook wel waar precies jouw kwaliteiten liggen. Het reilen en zeilen van een magazijn, orderpicken, snelle levering, bezorging: het is een boeiend en veelzijdig proces. De goede afhandeling ervan is zowel voor je opdrachtgever, als voor de klant aan de andere kant belangrijk. Dat maakt logistiek werk ook verantwoordelijk werk.

Logistiek talent heeft inzicht en overzicht. Je begrijpt waar je mee bezig bent, kent je product of je dienst, maar hebt daarnaast ook een goede „helikopterblik”: je weet waar alles is en hoe het logistieke proces verloopt. Logistiek werk kan uitdagend zijn, logistiek werkt vraagt om bepaalde analytische vaardigheden die niet voor iedereen vanzelf spreken. Ben jij zo’n talent? Dan gaat BR Personeelsdiensten graag de samenwerking met je aan. Wij zorgen dat jij goed terecht komt.

Logistiek in Noord-Holland

BR Personeelsdiensten is actief in Noord-Holland. Soms gaan we voor onze mensen de provinciegrens over, maar Noord-Holland is onze basis. Aan uitdagend logistiek werk is in Noord-Holland geen gebrek, onze provincie heeft een heel diverse economie met zowel maakindustrie als een grote dienstensector. BR Personeelsdiensten heeft goede contacten met ondernemers, van Den Helder tot Hilversum, van Haarlem tot Enkhuizen. Als er interessante vacatures zijn in de logistiek, dan bereikt dat bericht ons snel. Zo kunnen wij voor jou de perfecte baan in Noord-Holland vinden.

Logistieke functies bij BR Personeelsdiensten

Logistiek talent, daar zijn we naar op zoek. En BR Personeelsdiensten wil jou leren kennen. Wat voor ervaring heb je, wat zijn je interesses? Jouw verhaal is ons uitgangspunt in de zoektocht naar een logistieke baan voor jou. Daarbij kijken we natuurlijk naar werkervaring in de logistiek, maar ook als je ervaring elders ligt, maar wel typisch iemand bent die analytisch denkt en overzicht hebt, zou een logistieke functie je op het lijf geschreven kunnen zijn. Want dat is onze stijl: we pakken het persoonlijk aan, we luisteren naar wat jij te vertellen hebt en naar wat je aanspreekt. We interesseren ons voor jou, we zijn en blijven betrokken. Samen werken we aan de volgende stap in jouw carrière.

Schrijf je in voor je logistieke baan

De website van BR Personeelsdiensten maakt inschrijven makkelijk. Het kan gewoon vanaf je telefoon, je hoeft er geen bestanden voor te uploaden, het is in een paar minuten gebeurd. Wij nemen vervolgens contact met je op, zodat we kennis kunnen maken. Dat kan het begin zijn van een leuke uitdaging in de logistiek!