Vacatures bouw

BOUW | Banen in de bouw bij BR Personeelsdiensten

Bouwen is maken, concreter wordt werken niet. Wat voor de ander een wonder is krijgt de bouwvakker uit zijn vingers. Zien wat je doet: dat is werken in de bouw.

Ben je op zoek naar een baan in de bouw? Bij BR Personeelsdiensten vind je een handig overzicht van actuele vacatures. Wij helpen jou aan een baan en we helpen werkgevers aan personeel. Wij zijn jouw zekerheid tijdens je zoektocht naar werk.

Banen in de bouw: volop mogelijkheden

De bouwsector laat je kiezen, je kunt heel veel kanten op. Hard werken loont en als je ergens in uitblinkt, kun je je specialiseren. Waar liggen jouw interesses? In de bouw maak je daar wat van, letterlijk. Samen met je collega’s werk je aan grote en kleine projecten en realiseer je de ideeën van je opdrachtgever en – afhankelijk van de opdracht – de plannen van de architect. De bouw laat je uitblinken en het resultaat is zichtbaar voor iedereen.

BR Personeelsdiensten heeft goede contacten in de bouwsector. Wij weten waar de vacatures zijn. Ons werkgebied is Noord-Holland, al steken we ook wel eens de provinciegrens over. Wij helpen werkzoekenden in Noord-Holland aan een baan in de bouw. Wij willen weten wat jij kan en wat jij graag zou willen, dat is voor ons het uitgangspunt. Wij willen dat je aan het werk gaat op een plek die bij je past. Dan kun je ook echt uitblinken en iets opbouwen, daar heb jij het meest aan en onze opdrachtgevers ook.

Bouwen in Noord-Holland

Het werkgebied van BR Personeelsdiensten is de provincie Noord-Holland. Het komt wel voor dat we ook buiten die provincie mensen aan het werk helpen, maar het uitgangspunt is: lokaal, dichtbij, want dat is hoe wij zelf werken. We willen snel op de stoep kunnen staan als dat nodig is. En dat kunnen we in Noord-Holland.

We opereren vanuit Alkmaar, lekker centraal in Noord-Holland en meteen een goede regio als het om bouwen gaat, want in Alkmaar en Heerhugowaard gebeurt wat dat betreft van alles. Ook voor de regio’s Hoorn, Enkhuizen, Schagen, Den Helder, Purmerend, Zaanstad, IJmond, Haarlem en Amsterdam kun je op BR Personeelsdiensten vertrouwen.

Werken in de bouw met BR Personeelsdiensten

Een baan in de bouw vind je met de hulp van BR Personeelsdiensten. Onze aanpak is doorzichtig, simpel, persoonlijk. We praten eerst met jou. Wat kun je, wat wil je, waar ben je naar op zoek? Wij zien kansen en die kansen zetten we om in een leuke baan.

BR Personeelsdiensten ziet dat als „samenwerken, samen werken”: we kijken met jou mee, we dienen jouw belang en we gaan in vertrouwen met elkaar om. We zorgen op basis van dat vertrouwen voor een goede werkplek en we blijven betrokken, je werkt via ons. Een prettig idee.

Schrijf je in voor een baan in de bouw

BR Personeelsdiensten houdt het simpel. Op onze website vind je een inschrijfformulier, daarmee kun je je bij ons inschrijven. Je hoort dan van ons. Het is zo gebeurd, inschrijven, het kan gewoon vanaf je telefoon, waar je ook bent, wanneer je maar tijd hebt. Wij maken werk van jouw inschrijving! Wie weet heb ook jij binnenkort een prachtbaan in de bouw.