Vacatures horeca

HORECA | Een baan in de horeca met BR Personeelsdiensten

Veelzijdig werk, kleurrijk werk, met mensen om je heen en de heerlijkste smaken, geuren en anekdotes. Dat is werken in de horeca.

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Bij BR Personeelsdiensten vind je een handig overzicht van actuele vacatures. Wij helpen jou aan een baan en we helpen werkgevers aan personeel. Wij zijn jouw zekerheid tijdens je zoektocht naar werk.

Werken in de horeca

Horeca-werk spreekt tot de verbeelding. We hebben er allemaal wel een mening over. Hoe vond je het gaan, de laatste keer dat je in een restaurant zat? Op welk terras vind jij de bediening het best? Misschien heb je wel zin gekregen om ook zelf een keer je handen uit de mouwen te steken in de horeca. Het is hard werk, maar het is ook ontzettend leuk. Als je goed bent, krijg je veel aardige reacties. En hoewel het tegendeel wel eens wordt beweerd: in de horeca kun je goed verdienen. Zeker als je een topper bent.

Eén van de mooie dingen aan werken in de horeca is dat je je persoonlijke interesses er in kwijt kunt. Dat spreekt vanzelf als speciale biertjes proeven je hobby is, of als je veel met muziek bezig bent. Maar ook je andere interesses kunnen deel van je werk worden als je erover praat met je gasten en daardoor een leuke band opbouwt. Je blijft dicht bij jezelf als je dat wilt maar houdt even makkelijk professionele afstand als dat meer je stijl is. Horeca-werk is persoonlijk en zakelijk tegelijk.

Horeca-banen in Alkmaar en omgeving

BR Personeelsdiensten is actief in heel Noord-Holland, maar als het om horeca-banen gaat, blijven we dicht bij ons kantoor in Alkmaar. De nadruk ligt dus op horeca-banen in Alkmaar en omgeving. Alkmaar is natuurlijk een prachtige oude stad en wat horeca betreft, een stad met een mooie balans tussen lokaal publiek en toeristen die echt de tijd nemen voor de stad. De gemoedelijke sfeer waar Alkmaar bekend om staat wordt mede bepaald door de mooie horecazaken die je er vindt. Misschien draag jij straks ook wel je steentje bij?

BR Personeelsdiensten werkt veel samen met Alkmaarse horeca-ondernemers. We kennen de dynamiek van deze sector en weten waar in Alkmaar vraag naar is. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers ook zo goed van dienst zijn – en jou. Want wij maken werk van jouw interesses, van jouw persoonlijkheid. Daar zoeken we een baan bij, zodat we zeker weten dat jij gaat schitteren in je nieuwe rol. Onze aanpak maakt ons voor zowel horeca-ondernemers als voor horeca-talenten op zoek naar leuk werk de ideale partner. Dus: heb je ambities in Alkmaar en omgeving? Aarzel dan niet en schrijf je in!

Horeca-werk met BR Personeelsdiensten

Horeca-werk is wel bij uitstek werk dat je moet liggen. Je wisselt veel gesprekken af, schakelt snel, organiseert voor iedereen in de zaak een mooie avond. Horeca-werk is geen werk voor stilzitters, zowel in de bediening als in de keuken ligt het tempo hoog. Dat is fantastisch als je ervan houdt om geprikkeld te worden, als verveling je grootste vijand is. Maar niet iedereen is zo. Misschien ben jij wel meer een verteller, die juist de tijd neemt en haast ver weg doet lijken. Ook dan kan werk in de horeca een optie zijn, maar niet elke horeca-baan zal bij je passen. BR Personeelsdiensten helpt je kiezen.

Jij zoekt werk waar je goed in bent, een baan waarin jouw persoonlijkheid je talent is. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op iemand die je grenzen kent en respecteert. Bij BR Personeelsdiensten is dat hoe we werken. We kijken naar jouw sterkste punten en zoeken de baan die bij jou past, dat is ons uitgangspunt. Laat ons maar weten wat voor horecatalent jij bent, dan kijken wij voor je verder!

Werken in de horeca? Schrijf je in!

Zoek je werk in de horeca? Je kunt altijd zelf wat kroegen binnenlopen, maar het kan nog veel eenvoudiger ook. Op onze website kun je je inschrijven, dat is zo gebeurd. BR Personeelsdiensten neemt dan contact met je op en samen kijken we dan naar de beste horeca-baan voor jou. Binnenkort heb je zélf wat te vieren!