Vacatures productie

PRODUCTIE | Werk in de productie met BR Personeelsdiensten

Processen, techniek, machines. Je werk heb je letterlijk in handen, wat je doet is heel concreet. Dat is werken in de productie.

Ben je op zoek naar een baan in de productie? Bij BR Personeelsdiensten vind je een handig overzicht van actuele vacatures. Wij helpen jou aan een baan en we helpen werkgevers aan personeel. Wij zijn jouw zekerheid tijdens je zoektocht naar werk.

Productiewerk: maken, doen

Maken is mooi. Als productiemedewerker sta je aan het begin van de lange keten die een product aflegt voor het door iemand wordt gekocht en gebruikt. Dat heeft iets magisch, al zul je daar vast niet de hele tijd bij stil staan als je hard aan het werk brengt. Maar toch is het een mooi besef; als je een vriend van je ineens het product uit de kast ziet pakken waarvan jij kunt zeggen: „dat heb ik gemaakt,” dan maakt dat je werk heel tastbaar.

BR Personeelsdiensten heeft een uitstekend netwerk in de productiesector, dat ons in staat stelt om snel te schakelen als jij ons laat weten dat je op zoek bent naar een baan. Wij kennen de bedrijven waarmee we samenwerken van binnenuit, we weten hoe het er daar aan toe gaat – we weten, met andere woorden, waar jij het beste tussen past. Daardoor kunnen we getalenteerde productie-medewerkers gericht aan het werk zetten. Wat wordt jouw volgende stap in je carrière? Wat ga je maken, wat ga je doen? Laten we daar eens over verder praten.

Banen in de productie in Noord-Holland

Het netwerk van BR Personeelsdiensten is een Noord-Hollands netwerk. Hoewel we soms ook over de provinciegrenzen heen gaan, is Noord-Holland toch wel ons vaste werkgebied. Die keuze voor één regio stelt ons in staat om de contacten die we in de productie hebben hecht te houden. We kunnen jou direct helpen als je een vraag hebt, we staan zo op de stoep als het moet. Wat dat betreft is het bij ons ook „maken, doen”, we werken heel direct en wat we voor je doen is heel concreet. Zo ver staan we niet van de productie af!

De provincie Noord-Holland wordt bij veel mensen geassocieerd met de sterke dienstensector: volop kantoorbanen, zeker in steden als Amsterdam en Haarlem. Maar Noord-Holland is ook een echte productie-provincie. Je zou het haast vergeten omdat Rotterdam zo groot is, maar ook de haven van Amsterdam behoort tot de Europese top. Amsterdam en met name Zaandam en de rest van Zaanstad, direct aan deze wereldhaven gelegen, hebben om die reden ook een grote productie-sector. Wie werkt in de productie heeft hier dus zeker wat te zoeken.

Vergeet daarnaast het platteland niet. Groente, zuivel, vlees, bloemen: we hebben er veel van en bij deze producten hoort een grote verwerkende industrie. Verder vind je veel gespecialiseerde productie-bedrijven in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Overal in Noord-Holland is productiewerk te vinden. Wij hebben contacten in heel Noord-Holland, dus ook in de buurt van je huis.

Banen in de productie bij BR Personeelsdiensten

De productie is typisch zo’n sector waar meer werk is dan er handen zijn. Er is veel vraag naar personeel. Dat zie je ook wel terug in de beloning, trouwens. Als je ervaren bent, is dat altijd mooi meegenomen, maar productie-bedrijven zijn het wel gewend om hun personeel zelf op te leiden. Dat maakt werken in de productie uitdagend: je leert nieuwe dingen, krijgt te maken met innovatieve techniek, doet interessante contacten op.

Ben je nog niet actief in de productie, maar heb je wel interesse? Ook voor mensen die vanuit een andere bedrijfstak komen is vaak wel een plekje te vinden in de productie. De sector is veelzijdig, BR Personeelsdiensten informeert je graag over wat het werk nou echt inhoudt – want misschien ligt het wel veel dichter bij je dan je zelf denkt.

Schrijf je in voor een baan in de productie

Heb je interesse? Laten we dan in elk geval kennis met elkaar maken. We horen graag jouw verhaal en kijken dan samen met jou wat voor baan in de productie geschikt voor je is. Schrijf je meteen in via de website, dan hoor je van ons. We houden het eenvoudig, inschrijven is zo gebeurd!